Skip to main content

Aaron Hickey, Premier Lig ve Avrupa'dan ilgi görüyor

 İskoç yıldız Aaron Hickey, Premier Lig'in bu sezon 19 yaşındaki Bologna sol bekini takip etmek için izci gönderen altı büyük oyuncusunun her birinin ilgisini çekti.

Hickey, 2020'de kendisini Hearts'tan almak için bir dizi kulübü yendiklerinde Bologna tarafından imzalandı ve savunmanın her iki tarafında da yaptığı mükemmel çalışmalarla İtalya'da bolca övgü kazandı.

Kaynaklar 90 dakikaya kadar Premier Lig izcilerinin Hickey'i kontrol etmek için akın ettiğini ve bazı işe alım şeflerinin gençleri iki ayağıyla yeteneği nedeniyle 'benzersiz' bir yetenek olarak gördüklerini doğruladı.

Oyuncu hakkında bilgisi olan bir kaynak bize şunları söyledi: "Hickey üst düzey bir yetenek, her iki tarafta da eşit derecede iyi oynayabilmesi açısından neredeyse benzersiz - ancak bunun nedeni iki ayağıyla da iyi olması, bazı gözcüler onu İrlanda efsanesiyle karşılaştırdı. Denis Irwin, ama ayakları daha iyi!”

HOMEPLAN, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal ve Tottenham'ın Hickey'nin gelişimini izlediğini ve West Ham, Leicester, Leeds, Brighton, Southampton ve Brentford'dan da ilgi olduğunu biliyor.




Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k