Skip to main content

Barcelona başkan yardımcısı Erling Haaland anlaşmasının 'çok, çok zor' olduğunu kabul etti

 Barcelona başkan yardımcısı Rafa Yuste, bu yaz Erling Haaland için bir anlaşmayı tamamlamanın 'çok, çok zor' olacağını kabul etti.

Haaland'ın inanılmaz yükselişi, Borussia Dortmund için tüm müsabakalarda maç başına bir gol ortalaması yakalayan forvet ile birkaç yaralanma darbesine rağmen bu sezon devam etti.

Bu yaz, sözleşmesinde 75 milyon € (63 milyon £) serbest kalma maddesi başladığında BVB'den ayrılması bekleniyor, ancak Almanya'daki son zamanlarda ilgili kulüplerin bu seçeneği Nisan sonundan önce tetiklemesi gerektiğini bildirmesine rağmen.

HOMEPLAN, Haaland'ı Real Madrid ve Man City ile şu an önde gelen isimlerle imzalamak için koşan birkaç taraf olduğunu biliyor. Bununla birlikte, Bayern Münih de Robert Lewandowski'nin geleceği ile kesin olmaktan uzak bir şekilde ilgileniyor.



Bir diğer potansiyel destinasyon ise Barselona. Kulüp, kadrosunun yeniden yapılandırılmasının ortasında ve Haaland'ın da takımda olmasını çok isterdi - ancak bir anlaşmayı nasıl finanse edecekleri konusunda şüpheler var.

Başkan Yardımcısı Yuste de yakın tarihli bir röportajda bu belirsizliği gidermek için çok az şey yaptı.

Marca'ya, "Futbolda asla bilemeyeceğin gibi anlaşmanın iptal olduğunu söyleyemem - ama bu çok, çok zor" dedi.

Mali durumumuzda sorun yaratacak hiçbir anlaşmaya varmayacağız” dedi.

Haaland transferi giderek daha olası görünmese de, Barça'nın gelecek sezon kadrosunda kesinlikle birkaç yeni yüzü olacak. HOMEPLAN, Blaugrana'nın bu ay Andreas Christensen, Franck Kessie ve Noussair Mazraoui'nin ücretsiz transferlerini duyurmayı umduğunu, Cesar Azpilicueta için de bir anlaşmanın hazır olduğunu biliyor.




Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k