Skip to main content

Chelsea'den Thomas Tuchel, Man Utd işi için ciddi bir çekişme içinde değil

     Chelsea menajeri Tuchel'in adı, Avrupa şampiyonlarına uygulanan son yaptırımların Almanların pozisyonunu dikkate almasına yol açabileceği yönündeki öneriler arasında geçen hafta United'ın menajer rolüyle ilgili olarak öne çıktı.

United, Tuchel'in mevcut durumu konusunda tetikte ve nasıl ilerlediğini görmek konusunda istekli olsa da, kaynaklar HOMEPLAN'e Chelsea'nin onu kaybetme konusunda 'fazla endişeli olmadığını' belirtti. Chelsea, kulübün mülkiyetiyle ilgili durumun zamanı gelince çözüleceğine ve Tuchel'in yerinde kalacağına güveniyor.

2024'e kadar devam eden ve Chelsea'ye sadakat gösteren şu anki sözleşmesi Tuchel'i ödüllendirmeyi çok zorlaştırırken, Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi ve FA Kupası'na devam etmesinin Tuchel'i sezonun bitiminden önce çıkarmayı neredeyse imkansız hale getireceğini de belirtmekte fayda var. Sezon, United için en uygun senaryoda bile.

Bu, önümüzdeki haftalarda sismik bir değişim yazının ne olacağını planlamak için bir sonraki menajerin kimliğine karar vermek isteyen United için sorun yaratacaktır.

United, 22 Mayıs'ta Premier Lig'deki kampanyalarının sona ermesinin ardından, en azından dahili olarak bilinen yeni bir yönetici ile temelleri atmayı planlıyor. Diğer tüm yarışmalardan elendiler.

Ten Hag ve Pochettino, daha hızlı bir geçiş için tasarıya uyuyor. Ralf Rangnick'in United'ın Atletico Madrid'e düştüğü aşama olan son 10 gün içinde son 16 etapta elemenin ardından kulüpleriyle Şampiyonlar Ligi taahhüdü de yok.

Pochettino'nun PSG'si Ligue 1'in zirvesinde 15 puan açık ve önümüzdeki haftalarda ligi anıtsal bir çöküş olmadan tamamlamış olmalı, Ten Hag'ın Ajax ile sezonu United'ın kampanyası sona ermeden bir hafta önce bitecek. Ajax, Eredivisie'deki rakibi PSV'nin iki puan önünde bulunuyor.

HOMEPLAN, kulübün bu ayın başlarında Ten Hag hakkındaki düşüncesini ortaya çıkardı ve Hollandalı, Rangnick ve John Murtough'un desteğinden dolayı olduğu gibi, koşuda hafif bir avantaja sahip.

Kimliği ne olursa olsun yeni teknik direktör, hem mevcut kadroda hem de kulübün transfer hedefleri listesinde yer alan birçok oyuncunun geleceğiyle ilgili alınan kararların anahtarı olacak.

HOMEPLAN bu ayın başlarında, menajer konusundaki netlik eksikliğinin, hızlı bir şekilde ele alınmadıkça Chelsea savunucusu Antonio Rudiger'i imzalama şanslarını azaltabileceğini ve kulübün bir sonraki menajerin kimliği bilinmeden oyuncu görüşmelerini sürdürmenin zor olacağını açıkladı.

Paul Pogba, Haziran sonunda sözleşmesi sona eren mevcut oyunculardan biri ve HOMEPLAN, Fransız orta saha oyuncusunun sözleşmesini uzatıp uzatmama veya yeni bir mücadele için ayrılıp ayrılmama konusunda kesin bir karar vermeden önce bir sonraki menajerin kimliğini bilmek istediğini anlıyor.

Juan Mata, Jesse Lingard ve Edinson Cavani sözleşmesi biten diğer oyuncular arasında yer alırken, kendi kulüp geleceklerinden emin olmayan Marcus Rashford ve Cristiano Ronaldo gibi diğer kulüplerden ilgi var.

Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k