Skip to main content

EL CLASICO

    Real Madrid, Clasico'da Pazar günü Bernabeu'da Barcelona'ya karşı adidas ve moda tasarımcısı Yohji Yamamoto işbirliğiyle oluşturulan yeni bir siyah forma giymeye hazırlanıyor.

Yamamoto, daha önce Real'in ikonik, ejderha grafikli üçüncü siyah gömleğini 2014/15'te tasarladı ve şimdi kulüp ve adidas ile tekrar bir araya gelecek. Ancak bu sefer, Japon tasarımcının kendi Y-3 markası, formanın önündeki olağan adidas logosunun bile yerini alacak.

İşbirliği ayrıca, kulübün ilk olarak 6 Mart 1902'de kurulmasından sonra bu ayın başlarında gözlemlenen Real'in 120. yıl dönümü kutlamalarına da devam ediyor.

Y-3 koleksiyonu yalnızca yeni bir kibrit formasıyla sınırlı kalmayacak, ek giysi ve diğer aksesuarlar da içerecek. Eşleşen kaleci kiti pembe olacaktır.

Özel yeni forma Clasico'ya yeni bir görünüm kazandıracak ve Barça da bir değişim şeridi giymeye hazırlanıyor. Ziyaretçiler, ikonik sarı ve kırmızı Katalan bayrağı olan Senyera'nın renklerinde bir kit giyecekler. Tipik olarak, her iki kulüp de normalde birbirleriyle yüzleşmek için iç saha formalarını giyerdi.

Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k