Skip to main content

Jamie Carragher: Liverpool, Premier Lig şampiyonluğunu kazanabileceklerine 'inanıyor'

 Liverpool efsanesi Jamie Carragher, 'kulüple bağlantısı olan herkesin' artık üç sezonda ikinci kez Premier Lig şampiyonluğunu kazanacağına inandığını söyledi. Çarşamba günkü Arsenal galibiyetinin ardından.

Liverpool Çarşamba gecesi Emirates Stadyumu'nda Arsenal'i yenmek için her zaman favoriydi, ancak zorlu 2-0 galibiyetleri, Manchester City'nin Selhurst Park'ta Crystal Palace'a karşı puan kaybetmesinden sadece 24 saat sonra geldi.

Bu, Ocak ayında bir aşamada çift haneli olan City'nin liderliğinin artık sadece bir puan olduğu anlamına geliyor.

Dahası, iki kulüp önümüzdeki ay Etihad Stadyumu'nda erken potansiyel bir unvan karar vericisi olarak faturalandırılacak şekilde karşı karşıya gelecek. Liverpool o zamana kadar evinde Watford ile karşılaşacak ve Manchester'a güvenle seyahat etmeyi umuyor.

Carragher, Sky Sports'a “Liverpool Futbol Kulübü ile bağlantılı herkesin devam edip şampiyonluğu kazanacağına inanacağını düşünüyorum” dedi.

Arsenal 0-2 Liverpool: Jota ve Firmino, Gunners'ı düşürdü

Salah yok, sorun değil - Diogo Jota Liverpool'un geleceği

"Sezon boyunca ilk defa böyle bir şey düşündüm. Her zaman Man City'nin [kazanacağını] düşündüm. Hala bir anlamı var. Ama bence Liverpool'un sahip olduğu ivme, bir sonraki maçta ligin zirvesine çıkabilirler.

Carragher, “Artık taraftarlardan ve oyunculardan gelen tepkiyi görebilirsiniz. Man City hala çok formda, sadece biraz puan kaybediyorlar."

City, Kasım başı ile Ocak ortası arasında arka arkaya 12 Premier Lig maçı kazandı, ancak şimdi son yedi lig maçının üçünde puan kaybetti. Oyundaki ince sınırları ve olası herhangi bir rakibin olması gereken seviyeyi vurgular.

Çarşamba günü Arsenal'e karşı kazanılan galibiyet, Liverpool'un ligde arka arkaya dokuzuncu galibiyeti olurken, bu sonuç ev sahibi takımın beş maçlık galibiyet serisini de sonlandırdı.




Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k