Skip to main content

Jorginho, kısıtlamalar sona erdiğinde yeni Chelsea sözleşmesi imzalamaya niyetli

orginho'nun menajeri, Serie A devleri Juventus'un ilgisine rağmen, orta saha oyuncusu için önceliğin Chelsea ile yeni bir sözleşme imzalaması olduğunu doğruladı.

Chelsea'nin şu anda Rusya'nın devam eden Ukrayna işgalinin ardından İngiltere hükümetinin sahibi Roman Abramovich'e uyguladığı yaptırımların bir sonucu olarak oyuncu sözleşmelerini yenilemesi engellendi.

Kulüp satılma sürecinde, bu da kısıtlamaların kaldırıldığını görecek. Bu senaryoda, ajan Joao Santos, Jorginho'nun Stamford Bridge'de yeni bir anlaşma imzalamasının tercih olacağını söyledi.

Ancak, Chelsea'nin anlaşma sağlayamaması durumunda oyuncunun kampı diğer kulüplerin tekliflerine açık kalacak. Bağlam olarak, Jorginho'nun mevcut anlaşması 2023'te sona eriyor - kısıtlamalar yakında kaldırılmazsa Chelsea, aynı zamanda sözleşmesi devam eden oyuncuları kaldırana kadar satamaz.

CalcioMercato.it'e konuşan Santos, "Juventus ile konuşmadım ama Jorginho'ya olan ilgilerini biliyorum" dedi. "Chelsea ile 2023 yılına kadar sözleşmemiz var ve bu kulüp için özel bir an, çünkü pazar hem girişte hem de çıkışta bloke olduğu için müzakere yok. 




Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k