Skip to main content

Karim Benzema sakatlığı: Real Madrid'in golcüsü El Clasico'dan ihraç edildi

Real Madrid'in forveti Karim Benzema, Barcelona'ya karşı oynadığı Clasico'da baldırından sakatlanarak kadro dışı bırakıldı.




34 yaşındaki oyuncunun son beş maçında dokuz gol ve dört asistle kaydettiği olağanüstü formda çalışması, Mallorca'yı 3-0 yendiği ve iki gol atıp diğerini yarattığı bir baldır sorunu nedeniyle erken sona erdi. .

Kulüpte testlerden geçen Real Madrid'in doktorları, ciddi bir şey yaşamadığından eminler - ancak La Liga şampiyonluk yarışındaki ağır liderliği göz önüne alındığında, Real, Benzema ile gereksiz riskler almayacak.

Real, ikinci sıradaki Sevilla'nın on puan önünde ve Barcelona'nın beş puan önünde ve El Clasico'yu muazzam bir fikstür olarak görmelerine rağmen, takımın geri kalanıyla düzgün bir şekilde antrenman yapamayan Benzema'yı oynamanın bir hissi var. oyundan önceki son seanslarında - almaya değer bir risk değil.

Bunun yerine, Real'in odak noktası şu anda öncelikle Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Carlo Ancelotti, uluslararası aradan sonra hüküm süren şampiyon Chelsea ile yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor ve Benzema için formda ve sağlıklı olmak, potansiyel başarı için çok önemli.

Bu arada Ancelotti'nin endişesi, Benzema'sız kadroda ateş gücünün olmaması. Fransız, 22 lig golüyle Real'in skor listelerinde lider ve onu çift hanelere ulaşan diğer tek oyuncu takip ediyor; Vinicius Junior, 14 yaşında.

Luka Jovic bu yıl 17 maçta sadece bir La Liga golü varken, Mariano Diaz dört kısa maçında golsüz. Sekiz sayıyla en skorer üçüncü oyuncu olan Marco Asensio'nun bu nedenle sahte dokuz gibi oynayarak başını sallaması bekleniyor.

Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k