Skip to main content

Man City, Rodri'ye yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor

Manchester City orta saha oyuncusu Rodri, Etihad Stadyumu'nda 2024'te mevcut anlaşmasının sona ermesinin ötesine geçecek yeni bir sözleşme için sırada.

2019 yazında katıldıktan sonra Premier Lig'in taleplerine uyum sağlaması biraz zaman alan İspanyol milli oyuncu, sessizce bölümün en iyi top oynayan defansif orta sahalarından biri haline geldi.

Rodri şimdi Guardiola'nın takım listesindeki ilk isimler arasında ve bu sezon tüm müsabakalarda 32 maçta forma giydi, hatta orta saha tabanından üç gol ve bir asistle katkıda bulundu.

25 yaşındaki oyuncunun önemi, bu yazının yazıldığı sıralarda en yüksek uçuşta en başarılı paslara sahip orta saha oyuncusu olması (2.087) ve metronomik dağılımıyla birçok Man City saldırısının temeli olması gerçeğine yansıyor.

Rodri'nin mevcut sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek ve The Telegraph'a göre Cityzens, şartlarını yenilemeye ve onu uzun vadeli olarak bağlamaya hazır.

Ruben Dias, Joao Cancelo, Ederson ve John Stones kısa süre önce geleceklerini taahhüt eden İspanyol oyuncu, bu sezon kulüpteki bir dizi sözleşme yenilemesinin en sonuncusu olacak.



Bu arada City, Rodri'nin defansif orta saha oyuncusu Fernandinho'nun yerini alacak bir oyuncu arıyor.

Brezilyalı veteran bu sezon daha idareli kullanıldı ve bir yıllık sözleşmesinin sona erdiği yazdan sonraki planlarını henüz açıklamadı. 36 yaşındaki oyuncu bir yıl daha kalabilir, ancak doğru seçenek ortaya çıkarsa City transfer piyasasına girebilir.

Monaco'nun imrenilen orta saha oyuncusu Aurelien Tchouameni potansiyel bir seçenek olarak lanse edildi. HOMEPLAN tarafından daha önce açıklandığı gibi, Fransa milli takımı da Chelsea için bir hedef.

Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k