Skip to main content

Man Utd oyuncularına Şampiyonlar Ligi'nden ayrıldıktan sonra 5 gün izin verildi

Manchester United oyuncuları, bu hafta hayal kırıklığı yaratan Şampiyonlar Ligi elemesinin ardından kulüpten dinlenmek için izin verildikten sonra Mart uluslararası tatili başlamadan önce antrenmana geri dönmeyecekler.

United, Salı gecesi Old Trafford'da Atletico Madrid'e 1-0 yenildiler ve İspanyol şampiyonu toplamda 2-1 kazandı.

Ralf Rangnick'in takımı ısırmaktan yoksundu ve yine arkadan sokuldu ve taraftarlar ve oyuncular arasında yüksek gerilime neden oldu. Maçtan sonra, Marcus Rashford'un bir an için soğukkanlılığını kaybettiğini ve stadyum otoparkında muhalif taraftarlarla yüzleşmeye başladığını bile gördü.

Geçtiğimiz haftalarda United, Şampiyonlar Ligi'nden ve FA Cup'tan ayrıldı ve Premier Lig'de ilk dörtte bitirme arayışına girdi. Bu ekibin büyük onurlar için mücadele etmeye uygunluğu ve yeni menajer kim olursa olsun önündeki görevin boyutu hakkında yeni sorular soruluyor.

FA Cup elemeleri ve bu hafta sonu planlanan yalnızca yeniden düzenlenmiş Premier Lig fikstürleri nedeniyle, United şimdi 2 Nisan'a kadar sahada olmayacak. Bu, çoğu yakında milli takımlarıyla bağlantı kuracak olan bu oyuncular için kulüp maçları arasında iki haftadan fazla bir boşluk anlamına geliyor.

Herhangi bir öz-yansıtma, şimdilik, bireysel olarak oyunculara bağlı olacaktır. Athletic, önümüzdeki haftanın başında resmen başlayan uluslararası tatile kadar onlara izin verme kararının verildiğini bildirdi - esasen dinlenmek ve iyileşmek için bir sezon ortası tatili.

United oyuncuları bu haftanın geri kalanında idman yapmayacak ve hatta Rangnick'in kendisinin de önümüzdeki birkaç gün içinde Carrington'da olmasının beklenmediği söyleniyor.

Uluslararası göreve çağrılmayan görece birkaç kişi, hafta sonundan sonra, hazırlık maçlarında veya Dünya Kupası elemelerinde kendi ülkeleri için harekete geçecek olan diğerleri ile birlikte, kulüpten önemli ölçüde uzakta kalacak olan antrenmanlara devam edecek.

Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k