Skip to main content

Mikel Arteta, yoğun Arsenal programı için Premier Lig'e öfkeli




 Mikel Arteta, Arsenal'in Emirates Stadyumu'nda Liverpool'a 2-0 yenildiğini gördükten sonra Arsenal'in fikstürlerini planlamak için Premier Lig'e çıktı.

Gunners, beş maçlık galibiyet serilerini uzatmaya çalıştıkları için ilk 45 dakikada daha iyi olan taraftı, ancak ikinci yarıda Diogo Jota ve Roberto Firmino'nun golleri, son maçını kazanan bir Liverpool takımına karşı tarafının eli boş kalmasını sağladı. dokuz Premier Lig maçı.

Arsenal, elinde iki maçla Manchester United'ın bir puan önünde yer alarak ilk dörtte bitirme yarışında iyi bir konumda. Ancak Arteta'nın tarafı Cumartesi günkü erken başlama vuruşunda tekrar harekete geçecek ve İspanyol'u kendi tarafının maçlarının takvimine karşı öfkeli bir nutuk atmaya sevk edecek.

Arteta, maç sonrası yaptığı basın toplantısında alaycı bir şekilde “Bunu yaptığı için Premier Lig'e çok teşekkür ederim” dedi. "Chelsea ve Manchester United ile oynamamız gerektiğinde bunu tekrar yaptılar. Bu yüzden onlara herhangi bir avantaj sağlamak istiyorlarsa bugün söylüyorum, bunu yaptığınız için çok teşekkür ederim.

Oyuncularına Aston Villa ile karşılaşmaya hazır olup olmayacağı sorulduğunda Arteta, "Yüzde 100 evet" yanıtını verdi. "Cumartesi günü oyuncular enerjik bir şekilde orada olacaklar merak etmeyin. Uyuyacaklar, iyi yiyecekler. Ama fikstürleri böyle koyduğu için Premier Lig'e çok teşekkür ederim. Çok, çok yardımcı."

Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k