Skip to main content

Mohamed Salah ve Liverpool'un sözleşme görüşmeleri neden durmaya devam ediyor?

Home_Plan_TZ, Mohamed Salah'ın Liverpool ile sözleşme yenileme görüşmelerinin, sahipleri Fenway Sports Group'un (FSG) oyuncunun taleplerini karşılamayı reddetmesi nedeniyle duraksadığını anlıyor.

Liverpool, Salah'a ilk olarak 2021'de yeni bir anlaşma için yaklaştı, ancak görüşmeler beklendiği gibi ilerlemedi - mevcut sözleşmesinin süresi 18 aydan kısa bir süre içinde sona erecek.

Liverpool, yıldız oyuncusuyla uzun vadeli yeni bir sözleşme imzalamaya hevesli, ancak Salah ve temsilcilerine, ödemeyi kabul edeceklerinin bir sınırı olduğunu açıkça belirtti.

Kulübün en yüksek ücretli oyuncusu, bölgede haftada 250.000 £ kazanan Virgil van Dijk'tir ve Jurgen Klopp yönetiminde Liverpool'un son yıllardaki başarısının anahtarı istikrarlı bir ücret yapısı olmuştur.

Ancak Salah'ın talepleri yerine getirildiği takdirde yapıyı bozacaktır. Mısırlı oyuncu, haftada 400.000 sterlinden fazla para istiyor - modern piyasada kendi statüsündeki bir oyuncu için adil ve haklı bir rakam - ve şu anda Salah'ın Premier Lig'in en çok kazanan ilk on oyuncusu arasında bile yer almadığı anlaşılıyor. .

İstenen rakam, Salah'ı Premier Lig'de Cristiano Ronaldo ve Kevin De Bruyne gibi isimlerle aynı seviyeye getirecek ve onun kalibresindeki bir oyuncuya daha uygun olacaktı.


Ancak Salah, taleplerinin aşırı olduğuna inanmasa da, mevcut durumda Liverpool ücret yapılarını bu kadar kırmak istemiyor. Kulüp, uzun vadeli planlar yaparken bu hamleyi en akıllıca hareket tarzı olarak görmüyor.


Kendisini tüm zamanların en büyük Afrikalı oyuncusu olarak kanıtlama hırsı olduğunu anladığımız Salah, İspanyol devleri Barcelona ve Real Madrid'in hedefinde. Her iki kulüp de Mısır'ın geleceğini çevreleyen güncel olaylar hakkında bilgilendiriliyor.


HOMEPLAN, FSG'nin Salah'ın taleplerine boyun eğme konusundaki isteksizliğinin bir başka nedeninin de Sadio Mane'nin pozisyonuyla ilgili olduğunu anlıyor.


Mane'nin sözleşmesi Salah'ınkiyle aynı zamanda bitiyor ve kulübe katıldığından beri uzun süredir takım arkadaşı olan takım arkadaşıyla benzer şartlar bekleyecek ve zirveler bir araya geldi. Salah'ta olduğu gibi hala yeni bir anlaşma tartışılıyor.


Jürgen Klopp, görüşmelere doğrudan dahil değil ancak FSG'ye, hem Salah hem de Mane'nin yeni anlaşmalarla ödüllendirilmesini istediğini açıkça belirtti - ancak bu aşamada yapabileceği tek şey tutumunu açıklamak. 




Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k