Skip to main content

Paul Pogba, Man Utd ve Juventus'a potansiyel transfer

 HOMEPLAN, İtalya'da Juventus'a dönüşün anlaşmaya doğru ilerlediğini gösteren haberlere rağmen Manchester United orta saha oyuncusu Paul Pogba'nın hala tüm seçeneklerini değerlendirdiğini anlıyor.

Pogba'nın dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olma statüsü, United'ın sahadaki mücadeleleri devam etse de devam ediyor ve sözleşmesinin son birkaç ayına girerken bir sonraki yerini nerede bulacağına büyük ilgi var.

HOMEPLAN Ocak ayında, 28 yaşındaki Pogba'nın Real Madrid'e katılmayı kabul ettiği yönündeki spekülasyonlar arasında bir sonraki kariyer adımına henüz karar vermediğini ve İtalya'da bir anlaşmayı kapattığını öne süren yeni iddialara rağmen durumun devam ettiğini açıkladı. Juventus'a dönüş.

uve


ntus'un Pogba'nın düşünmesi için yılda 12 milyon avro değerinde dört yıllık bir sözleşme - 9 milyon avroluk bir taban maaş artı 3 milyon avroluk ikramiye - masaya koyduğu iddia ediliyor. Nisanın sonu.

Ancak, HOMEPLAN'ın Pogba'nın United'daki futboluna ve Şampiyonlar Ligi'nde bir yer elde etme çabalarına odaklandığını anladığı ve bundan sonra ne yapacağına dair bir kararın o zamana kadar verilmesi olası değil.

Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k