Skip to main content

Şampiyonlar Ligi: Son 16'nın Takımı

 Son 16'da eğlenceliydi, değil mi?

Villarreal'in Juventus'u 3-0 mağlup ettiği Torino'da şok edici bir üzüntü yaşadık. Manchester'da, Atletico Madrid'in mükemmel bir kapkaç galibiyeti elde ettiği bir Diego Simeone ustalık sınıfımız vardı. Real Madrid'in PSG'yi turnuvadan atmak için arkadan geldiği İspanya'nın başkentinde tüm zamanların en iyi Şampiyonlar Ligi maçlarından birine sahiptik.

Tüm bu harika futbolu izledikten sonra, 90 dakikada okuma zevkiniz için son 16'dan bir takım oluşturmaya karar verdik.

1. Kaleci ve defans oyuncuları

an Oblak (GK) - Sonunda bu hafta en iyisine geri döndü...Manchester United taraftarları için olabilecek en kötü zamanda. Sloven, Old Trafford'daki ikinci ayakta yenilmez görünüyordu.

Serge Aurier (RB) - Evet, gerçekten. Villarreal'in Torino'da aldığı 3-0'lık şok galibiyette Juventus'a karşı iyi oynadı. Yardım. Sabıkasız kimse. Sıfır beyin osurukları. Harika şeyler.

Pau Torres (CB) - Temelde İngiltere'deki her kulüple bağlantılı ve Çarşamba gecesi nedenini görebiliyordunuz. Torres, Dusan Vlahovic'i mükemmel bir şekilde damgaladı ve hatta diğer taraftan bir golle oyuna girdi.

Jan Vertonghen (CB) - Eski Tottenhamlı oyuncu, Benfica'nın Ajax ile oynadığı ikinci ayak maçında yaklaşık beş yıldaki en iyi performansını sergiledi.

Alex Grimaldo (LB) - Benfica'nın Ajax karşısında kazandığı ikinci maçta yüksek reytingli Antony'yi cebine attı - size söylememize izin verin.

2. Orta saha oyuncuları

Bernardo Silva (RM) - İyi, umutsuz bir Sporting CP tarafına karşı ilk ayağındaki performansı nedeniyle kesinti yapıyor. Orta saha oyuncusu Sporting'i kılıçtan geçirdi ve Lizbon'da iki gol attı - turnuva yarışmacısının hedefi de dahil.

Luka Modric (CM) - Tüm zamanların en iyi Şampiyonlar Ligi geri dönüşlerinden birinin arkasındaki itici güç. Real Madrid'in PSG karşısında aldığı dramatik galibiyetin son 20 dakikasında Modric, elinden gelenin en iyisini yaptı. gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncularından biri.

Thomas Muller (CM) - Bayern'in RB Salzburg'u 7-1 mağlup ettiği karşılaşmada kendisine bir destek buldu. Robert Lewandowski ile olan ortaklığı hala Avrupa'nın en iyilerinden biri.

Vinicius Jr (LM) - Achraf Hakimi'de dünyanın en iyi sağ kanatlarından birine karşı, Vinicius, PSG'yi yendikleri galibiyette bir elektrik performansı ile Real Madrid'e değerini kanıtladı.

3. Forvet

Robert Lewandowski (ST) - Başka bir maç, başka bir Şampiyonlar Ligi hat-trick. Bu noktada Lewa için norm.


Karim Benzema (ST) - Forvetin PSG karşısındaki performansı, rekabet tarihinin en iyilerinden biri olabilir. Benzema, Santiago Bernabeu'daki geri dönüş galibiyetinde üç golü de attı ve şu anda dünyanın en iyi futbolcusu olabileceği gerçeğini vurguladı.



Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k