Skip to main content

Transfer söylentileri: Newcastle Neymar'ı istiyor, Messi mutlu değil, Ronaldo kararı

 Newcastle, Fransa'nın başkentinde huzursuz olduğu düşünülen Paris Saint-Germain forveti Neymar için tuhaf bir yaz teklifi düşünüyor.

Barcelona'nın defans oyuncusu Dani Alves, Lionel Messi'nin Paris Saint-Germain'de de mutsuz olduğunu söyledi ve bu yaz Camp Nou'ya sansasyonel bir dönüş yapılacağına dair söylentileri ateşledi.

Kylian Mbappe'nin annesinin, Real Madrid'den onu Paris Saint-Germain'den uzaklaştırmak için 125 milyon sterlinlik bir kayıt ücreti ödemesini talep ettiği düşünülüyor.

Real Madrid, Borussia Dortmund'dan Erling Haaland'ı transfer etme yarışında Manchester City'yi kaçıracaklarından korkuyor.

Cristiano Ronaldo, gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmadıklarına bakılmaksızın Manchester United'da kalmayı planlıyor.

Mohamed Salah'ın Liverpool'daki sözleşmesini uzatmaya niyeti yok. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde 18 aydan az süre var ve kulüp ile temsilcileri arasındaki görüşmeler durdu.

A



rsenal, Ocak ayında West Ham'ın hedefi olan ve Ajax'ı son 16 etapta Şampiyonlar Ligi'nden nakavt eden golü atan Benfica'nın golcüsü Darwin Nunez'i kadrosuna katmak istiyorlarsa 70 milyon sterline yakın para harcamak zorunda kalabilirler.

Gunners ayrıca kuzey Londra'daki rakipleri Tottenham için oynayan Steven Bergwijn'i olası bir ileri hedef olarak belirledi.

Manchester City, Rodri'ye bir sözleşme uzatması teklif etmeyi planlıyor, ancak yine de kıdemli orta saha oyuncusu Fernandinho'nun yerine yenisini imzalama planlarıyla devam edecek.

Raphinha, bu yaz Leeds United'dan ayrılacak gibi görünüyor ve kulüp Premier Lig'den düşerse 25 milyon € gibi düşük bir fiyata ayrılabilir.

Aston Villa'nın savunucusu Matty Cash, yaklaşık 40 milyon sterlin, La Liga şampiyonu Atletico Madrid'in radarına geri döndü.

Barcelona, ​​Memphis Depay'i Premier Lig'e geri gönderebilecek herhangi bir anlaşmada Tottenham'dan Sergio Reguilon'u imzalamakla ilgileniyor. Real Madrid de Reguilon'da geri alım opsiyonunu kullanmayı düşünüyor.

Youri Tielemans, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgisi üzerine Leicester'daki geleceği hakkında görüşmelerin yapıldığını doğruladı. Belçikalı'nın King Power Stadı'nda 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Real Madrid, Monaco orta saha oyuncusu Aurelien Tchouameni'ye olan ilgilerini artırdı, ancak Premier Lig'e geçmeyi tercih ettiği söyleniyor. Liverpool, Manchester City, Manchester United ve Chelsea'nin hepsi ilgi gösterdi, ancak ikincisi şu anda oyuncularla sözleşme imzalayamıyor.

Manchester United ve Inter, Fiorentina'nın daha önce Tottenham ve West Ham'ın hedefi olan 24 yaşındaki defans oyuncusu Nikola Milenkoviç ile ilgileniyor.

Brentford, Vanderson'dan Ligue 1 devleri Monaco'ya kaçırdıktan sonra yaz aylarında bir sağ bek ile anlaşmaya öncelik verecek.

Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k