Skip to main content

Trent Alexander-Arnold, Liverpool FA Cup kravatını ve İngiltere hazırlıklarını sakatlık nedeniyle kaçıracak

 Trent Alexander-Arnold, Liverpool'un Nottingham Forest'taki FA Cup çeyrek final maçında elenmedi ve İngiltere'nin İsviçre ve Fildişi Sahili ile yaklaşmakta olan hazırlıklarını da kaçıracak.

23 yaşındaki oyuncu, Perşembe öğleden sonra Gareth Southgate'in kadrosunda Reece James ile birlikte iki sağ bek oyuncusundan biri olarak seçildi, ancak Jurgen Klopp'un son basın toplantısında öğrendiğini açıklamasının ardından Üç Aslan'a katılmayacak. hamstring yaralanması.

Klopp, bir araya gelen medyaya verdiği demeçte, "Trent bir hamstring [sakatlığı] ile dışarıda, bu yüzden İngiltere'nin bir parçası olmayacak." "İyi haber değil, ne kadar süreceğini göreceğiz."

Alman ayrıca, Mohamed Salah'ın ayak sorunuyla mücadele ettiğini, ancak Pazar akşamı onu kravattan çıkarmaktan vazgeçtiğini de sözlerine ekledi.

Alexander-Arnold'un sakatlığı, hem yurtiçinde hem de Avrupa'da son zamanlarda muazzam formda olan bir Liverpool tarafı için büyük bir darbe.

Premier Lig'de arka arkaya dokuz maç kazandılar ve lider Manchester City ile aradaki farkı bir puana kadar kapattılar ve Kırmızılar aynı zamanda Şampiyonlar Ligi çeyrek final çekilişi için şapkadalar - Serie A şampiyonu Inter'i geride bıraktıktan sonra. son 16.

Son birkaç sezonda olduğu gibi, Alexander-Arnold Liverpool'un başarısında önemli bir rol oynadı. 26 maçta 11 Premier Lig asisti var, takım arkadaşları Andy Robertson ve Mohamed Salah'tan bir fazla ve iki golle de katkı sağladı.

Geçen yaz sakatlık nedeniyle Euro 2020'yi kaçırdıktan sonra İngiltere kadrosuna geri dönmeye yetecek formuyla Şampiyonlar Ligi'nde de aynı derecede etkileyiciydi.



Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k