Skip to main content

WSL'de Man City flex yeni keşfedilen kadro derinliği Reading karşısında kazandı

 Manchester City, Çarşamba akşamı WSL'de Reading'e karşı 2-0'lık bir galibiyetle Şampiyonlar Ligi umutlarını güçlendirerek yeni kurulan kadro derinliğini esnetmeyi başardı.

Sakatlıklar City'nin kampanyanın ilk yarısını rahatsız etti, çok sayıda kilit isim sahadan çekildi, Jill Scott vekil ve stoper ve Lauren Hemp bazen takımı sol kanattan taşıyordu.

Çarşamba akşamı Reading'e karşı kazandığı zafer sırasında City, daha sonra saat işaretiyle tanıştırmadan önce, Hemp'i başlangıç ​​dizilişinden çıkarma lüksüne sahipti.

Kanat oyuncusu da yedek kulübesinden aynı derecede etkiliydi, Reading arka çizgisini korkutuyor, tahtaları takırdatıyor ve City için galibiyeti mühürlemek için maç cetveline çıkıyordu.

Gareth Taylor, "Size çok enerji veriyor ve çok dinamik" dedi.

"Onu kazanan bir takım tutmak için oyuna başlatmak istesem de, programda değişiklik yapmamız gerektiğini biliyoruz ve o böyle bir oyuncu olurdu [bırakılacak] çünkü muhtemelen herkesten daha uzun sürüyor." başka bir oyuna koyduğu enerji miktarıyla iyileşmek için.

Ancak yedek kulübesinde gerçekten iyi seçeneklerimiz vardı, bu yüzden işler güzel bir şekilde bir araya geliyor." dedi.

Ocak Pazar günü Tottenham karşısında sol bek değişikliği yapan Julie Blakstad, Kenevir yerine Reading karşısında kanatta başladı. Norveçli onun hızı ve atletikliği ile etkileyiciydi ve ilk yarıda çıkmazı kırmaya çok yaklaştı.

Taylor, yedek kulübesinden Ellen White ve Jess Park'ı da getirirken, Olimpiyat şampiyonu Janine Beckie kullanılmayan bir yedek olarak kaldı - City'nin geçici bir dörtlü geri attığı ve Arsenal'e mağlubiyetlerde yalnızca altı yedek isim söyleyebildiği sezonun başlarından çok farklıydı. ve West Ham.

Taylor, "Artık takıma girmek için rekabet gerçekten yüksek," diye ekledi. "Bu gece sahaya çıkmayan gerçekten iyi oyuncularımız var.

"Orada rekabet eden ve antrenmanda çok çalışan oyuncular var ve bu harika, çünkü performans seviyesini yükseltiyor. Julie buna yardımcı oluyor, Lauren'i zorlayacak, ama aynı zamanda gördüğünüz gibi bek oynayabiliyor." hafta sonu ve ofansif orta saha pozisyonlarında.


"Yan yukarı tazelemek ve ritmi korumak arasında iyi bir denge.


"Bir koçla aynı takımı tutmak isteseniz de, sezonun başında sahip olmadığımız o kadar çok iyi seçeneğimiz var ki, bu gece Jess gibi yedekleri getirebildiğiniz zaman." Park, Ellen White ve Lauren Hemp, ekip olarak size büyük ölçüde yardımcı oluyor."




Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k