Skip to main content

Xavi, Barcelona'nın Real Madrid zaferindeki hakimiyeti karşısında şaşkına döndü

 Barcelona teknik direktörü Xavi, takımının Real Madrid'i Pazar günkü Bernabeu'daki 4-0'lık önemli galibiyette elde ettikleri kadar alt etmesini beklemediğini itiraf etti.

La Blaugrana Madrid'de ayağa kalktı ve son hafızadaki en iyi performanslarından birini sergiledi, acımasızca Real'i parçaladı ve La Liga'nın liderlerine karşı cevapsız dört gol attı.

Maçtan sonra Xavi, bu sonucun Barcelona'da yeni dönem için bir dönüm noktası olabileceğini, her ne kadar böyle olmasını beklemese de itiraf etti.

Xavi, "Barcelona'daki her şeyden mutluyum, mutluyum, memnunum. "Bu sonuç, bugünün ve geleceğin dinamiklerini değiştirebilir.

"Döndük diyebilirsiniz. Eğlenmek ve kutlamak için güzel bir gün. Yakın geçmişte pek sevincimiz olmadı. Ama yine masaya döndük. Geri geleceğiz denilebilir. .

"Sahalarında güçlü bir Real Madrid'e karşı yarıştık. Oyun muhteşemdi ve daha fazla gol atabilirdik. Beşinciliğe gidebilirdik. Nasıl oynadıkları ve antrenman yaptıkları konusunda heyecanlıyım. Real'den çok daha iyiydik." Madrid. Zevk için bir gün, bunlar kutlama anları.

"Bu ödüller için çalıştık ama onların stadyumunda bu kadar üstün olmayı beklemiyorduk. Daha açık bir maç bekliyorduk. Çok mutluyum."

Real Madrid 0-4 Barcelona: Oyuncu reytingleri

Barcelona, ​​Clasico gösterisinden sonra Dembele sözleşme görüşmelerini yeniden başlatmalı

Xavi ayrıca İspanyol şampiyonluğu için mücadele etmeyi de reddetti - Barcelona, ​​Real'in 12 puan gerisinde ve elinde bir maç var - ancak takımının henüz kazandığını görmediğini itiraf etti.





"Çalışmaya devam etmeliyiz, bu sonuç bir unvan değil" dedi. "Alçakgönüllü olmalıyız. Bugünü kutluyoruz ve sonra dinlenmeli ve Sevilla'yı düşünmeliyiz. Sadece üç puan daha var.


"La Liga'yı kazanacağımızı düşünmüyorum, bu çok zor. Ama bugün çok büyük bir adım. Önce Şampiyonlar Ligi'nde bir pozisyon almalıyız, sonra göreceğiz. Bu projeyi güçlendiriyor ama hedefler henüz belli değil. karşılandı. Devam etmeliyiz.


"La Liga'yı kazanmak zor. Dünden bugüne hiçbir şey değişmedi. Ama bunu dışlamıyoruz. Çalışmaya devam etmeliyiz."

Comments

Popular posts from this blog

nyumba ya vyumba vitatu

 minimum plot size is 15 by 20 metre,bedroom-3, bathroom-2,kitchen .store,dinning and living area.

Nyumba nzuri ya vyumba vinne

NYUMBA YA KISASA YA VYUMBA VITATU

SPEC:bedroom 3,bath 4, n.k